Sipospack

Rólunk

A Sipospack Kft. küldetése, hogy innovatív és komplex csomagolási szolgáltatást nyújtson a partnerei számára.

A cég segítséget ad a tervezéstől a sikeres megvalósításig, bármilyen megrendelés esetén a legnagyobb biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően és a minőségi szabványokat szem előtt tartva.

A Sipospack Kft. számára nagyon fontos, hogy a környezetvédelmi szempontok érvényesüljenek a gyártás során: újrahasznosítható és lebomló csomagolási lehetőségeket kínál. Ezek biológiai eredetűek, biodegradálhatóak, és iparilag vagy otthon is komposztálhatóak. Egyedülálló a kínálatban a széleskörű fóliatasak gyártási lehetőség, a mikro- és makro-, illetve a lézer perforálás, a flexó vagy digitális nyomtatás, a laminálás, a „cold seal” ragasztófelvitel.
Minden egyedi igényre van megoldás, a csomagolások három különböző perforálási technológiával készülhetnek. Ezek biztosítják a friss élelmiszerek minőségénék megőrzését, a csomagolás kibontásának könnyítését.

Az egyedi tasakgyártás a cég fő profilja közé tartozik, ahogy a különböző méretben vagy formában történő megrendelések elkészítése. A nyomat nélküli vagy nyomtatott, a nagyobb vagy kisebb szériában elkészített is a portfólió része. Választható vágóhegesztett vagy vákuumhegesztett párnatasak, oldalredős vagy talpredős tasak, Doypack tasak, amelyeket kérésre fejkartonnal, EU-lógatott füllel, ragcsíkos vagy akár ZIP zárással is elkészítünk.
Családi vállalkozásként, harminc éves múlttal a hosszú távú együttműködésekben hiszünk, amikor a szakmai és személyes értékek egyaránt fontosak. Folyamatosan keressük az új kihívásokat, a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy ezzel is támogassuk partnereinket helyi és globális szinten. A kezdeti víziónk segített abban, hogy a magyar csomagolóipar jelentős szereplőjévé váljunk. Mindig készen állunk arra, hogy új munkakapcsolatot alakítsunk ki.

Mottónk is ezt a szemléletet tükrözi: „Igazán nagyot csak együtt léphetünk előre.”

SZOLGÁLTATÁSOK

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Egyedi csomagolás, tasak gyártás, perforálás, csomagolástervezés. Lebomló PLA, és újrahasznosítható egynemű megoldások.