Bemutatkozás, cégtörténet

A Sipospack Kft.  két modern gyártóüzemével a csomagolóanyag gyártás kiemelkedő piaci szereplője Magyarországon. Széles szolgáltatásportfóliójában a mikro és makro perforálás, a flexo nyomtatás és a a BOPP fólia forgalmazás épp úgy megtalálható, mint a konfekcionálás, a nyomtatás vagy a Cold Seal.

A Sipospack Kft. jogelődje 1990-től tevékenykedik a csomagolóanyagok gyártása területén. A vállalat stratégiájának fontos részei a folyamatos fejlesztés, a felelős gazdálkodás, és a szilárd pénzügyi helyzet biztosítása. A társaság alapítója a kezdetek óta elsődleges szempontok között tartja a folyamatos műszaki fejlesztést és a keletkezett nyereség cégbe történő visszaforgatását, hogy minél jobban megfeleljen a piaci igényeknek. Ennek köszönhetően, a magasabb színvonalú és minőségű termékeivel sikerült elnyernie a partnerei elismerését.

A Sipospack Kft. 1996 tavaszán alakult. Egy dinamikusan fejlődő fiatal cég, mely a sorozatos beruházásaival elérte, hogy komoly piaci pozíciót szerezzen a hazai csomagoló anyagok gyártásában. A modern, nagyteljesítményű gépek vásárlását, illetve a saját fejlesztésű és gyártású gépek üzembe helyezését nagymértékben elősegítette az 1999-ben vásárolt herceghalmi telephely, ahol lehetőség nyílott egy modern, a mai kor követelményeinek megfelelő üzem létrehozására, megteremtve ezáltal a korszerűbb és biztonságosabb körülményeket a minőségi termék előállításához.

A vállalat a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően megnövelte a megrendelőinek a számát, kiterjesztette és bővítette a tevékenységi körét és a legújabb technológiák bevezetésével, a termelési érték folyamatos emelkedésével minden évben sikerült megdupláznia az előző évben elért eredményét. A termékválaszték bővítésével növelte piaci lehetőségeit, ezáltal megerősítve a vállalat piaci jelenlétét. A csomagoló anyagok gyártása mellett igen komoly szerepet vállal az alapanyag forgalmazásában is (BOPP, CPP). Jelenleg cégünk a legnagyobb forgalmazója a Taghleef industries disztribútori hálózatának, amely egyeduralkodó a hazai BOPP fólia gyártásában.

MSZ EN ISO 14001:2005 környezetmenedzsment és MSZ EN ISO 9001:2009 minőségmenedzsment rendszer

A Sipospack Kft. alapvető követelménye a kiváló és megbízható minőség állandó biztosítása, a megrendelések gyors és teljes körű kiszolgálása (egyedi igényekhez alkalmazkodva a tervezéstől a kivitelezésig). Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektet a minőség állandó ellenőrzésére.

Cégünk 2004. május óta alkalmaz integrált minőség- és környzetmenedzsment rendszert, mely megfelel az MSZ EN ISO 14001:2009 és MSZ EN ISO 9001:2009 szabványok követelményeinek.

sipospack-kft-ex-1232-16_mir-kir-tan-hun

sipospack-kft-ex-1232-16_qems-cert-eng